Yaşam

Hastalığıyla Gündemdeki Kate ve William 13. Yıllarını Böyle Kutladı

13 yıl önce evlenen Prens William ve Prenses Kate Middleton, evlilik yıl dönemlerini kutladı. Saraydan sosyal medya paylaşımı geldi.

Tüm dünyanın gözlerinin üzerinde olduğu Prens William ve Prenses Kate Middleton çifti, Kate Middleton’ın hastalığı nedeniyle zorlu bir süreçten geçiyor. Uzun bir süre objektiflerden uzak kalması nedeniyle hakkında “Prenses öldü” şeklinde spekülasyonların yaşandığı Kate Middleton için iddiaların geçersiz olduğu ortaya çıkmıştı. Hasta olduğunu ve tedavi aldığını duyuran Kate Middleton, şu anda gözlerden uzakta tedavi sürecini geçiriyor.

13. Evlilik Yıl Dönemine Özel Fotoğraf

Prens William ve Prenses Kate Middleton’ın evliliklerinin 13. Yılımda Kensington Sarayı’nın sosyal medya hesabından özel bir fotoğraf paylaştı. Daha önce hiç görülmemiş ve paylaşılmamış bir fotoğrafı paylaşan Saray, böylece çiftin özel gününe özel bir vurgu yaptı.

2011 yılında evlenen ve Westminster Abbey’de gerçekleştirilen görkemli tören ile hayatlarını birleştiren William ve Kate Middleton, bugüne kadarki en büyük zorlu bir dönem içerisinde. Kanser tedavisinin gizli kalması istense de saraya yakın kaynaklarda kanser tedavisinin zorlu geçtiği bilgileri paylaşıldı.

Hastalığıyla Gündemdeki Kate ve William 13. Yıllarını Böyle Kutladı

Üniversitede Tanışmışlardı

William ve Kate evliliklerinde 13. yılı kutluyor olsa da çiftin ilişkisinde 20 yıl geride kaldı. İki isim de İskoçya’daki St. Andrews Üniversitesi’nde eğitim alırken bu eğitim sırasında tanışarak ilişkilerine başlamıştı.  O dönemlerde sarayın eleştiri almasına neden olan bu ilişki, evlilikle taçlandırılmıştı.

Sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğrafın  fotoğrafçı Millie Pilkington imzası taşıdığı da paylaşımda vurgulandı. Prens William ve Prenses Kate Middleton için paylaşılan bu fotoğraf, tüm dünyada büyük bir ilgi gördü. Çifti sevenler, Kate için dua ederek sağlığına kavuşmasını diledi. İşte sarayın paylaştığı ve tüm dünyanın gündeminde yer  alan o fotoğraf;

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu