Haber

Ferhat Özcan kimdir, neden öldü? MHP’li Ferhat Özcan’a silahlı saldırı!

Eski Dava Dernekleri Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetinin Ankara’daki yansımaları sürerken, MHP’li bir kişi daha katledildi. Ferhat Özcan kimdir, neden öldü, MHP’li Ferhat Özcan nasıl silahlı saldırıya uğradı? Ferhat Özcan kimdir, neden öldü? MHP’li Ferhat Özcan’a silahlı saldırı! Detaylar haberimizde…

MHP’Lİ FERHAT ÖZCAN’A SİLAHLI SALDIRI

Eski Dava Dernekleri Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetinin Ankara’daki yansımaları sürerken, MHP’li bir kişi daha katledildi. MHP Ankara Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Ersin E.’nin düzenlediği silahlı saldırı sonucu MHP Ankara eski İl Başkanı Ferhat Özcan hayatını kaybetti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Ankara İl Başkanı Ferhat Özcan, Ankara’nın Pursaklar ilçesinde silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişinin Özcan ile şahsi husumeti bulunan MHP Ankara Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Ersin E. olduğu öğrenildi.

FERHAT ÖZCAN NEDEN ÖLDÜ?

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in 30 Aralık’ta Ankara’nın Çankaya ilçesinde öldürülmesinin ardından başkentte MHP’yi sarsan bir cinayet daha işlendi. Tüm müdahalelere rağmen Ferhat Özcan hayatını kaybederken, Mehmet Ersin E. yakalanarak gözaltına alındı. Cinayetle ilgili soruşturmanın çok taraflı yürütüldüğü bildirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu